Quiche lorraine

INGREDIENTES PRINCIPALES
- 1 u Pasta brisa
- 200 g. Bacon fumat
- 200 g. Gruyere ratllat
- 250 ml. Nata líquida
- 100 ml. Llet
- 4 u. Ous
- Oli, sal i pebre
Preparación de la receta
S'estén amb el corró i es cobreix amb ella un motllo. Es passa el corró per la vora i es retira el sobrant de massa
Aquesta base es cobreix amb paper de paper d'alumini i es posen uns cigrons o qualsevol altra llavor i es forneja 15 minuts a 180º. Es treu el paper d'alumini i el pes i es pinzella amb l'ou. Es torna a fornejar durant 5 minuts, per segellar bé la massa i evitar que absorbeixi humitat del farciment
Mentrestant es prepara el farcit. Es posa una paella amb la cullerada d'oli i es fregeix el bacon, es deixa escórrer sobre paper de cuina i es reserva. Es baten els ous i es barregen amb la nata i la llet,sal i pebre.
Sobre la base del pastís es posa una mica més de la meitat del bacon i el formatge i a continuació la barreja d'ou i nata, es reparteix la resta del bacon per a dalt i es hornea a 180º durant una mitja hora o fins que estigui quallat i daurat.
Foto del plato terminado:

¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!