Quiche lorraine Por:
Claves
Ingr. prin.:Pasta y Cereales
Plato:Entrante
Estilo: Cocina francesa,
Ambiente: A diario,
Tiempo: medio
Dificultad: bajo
Ingredientes principales
1 u Pasta brisa
200 g. Bacon fumat
200 g. Gruyere ratllat
250 ml. Nata líquida
100 ml. Llet
4 u. Ous
Oli, sal i pebre
  1. Receta paso a paso
  2. S'estén amb el corró i es cobreix amb ella un motllo. Es passa el corró per la vora i es retira el sobrant de massa


    Aquesta base es cobreix amb paper de paper d'alumini i es posen uns cigrons o qualsevol altra llavor i es forneja 15 minuts a 180º. Es treu el paper d'alumini i el pes i es pinzella amb l'ou. Es torna a fornejar durant 5 minuts, per segellar bé la massa i evitar que absorbeixi humitat del farciment



    Mentrestant es prepara el farcit. Es posa una paella amb la cullerada d'oli i es fregeix el bacon, es deixa escórrer sobre paper de cuina i es reserva. Es baten els ous i es barregen amb la nata i la llet,sal i pebre.


    Sobre la base del pastís es posa una mica més de la meitat del bacon i el formatge i a continuació la barreja d'ou i nata, es reparteix la resta del bacon per a dalt i es hornea a 180º durant una mitja hora o fins que estigui quallat i daurat.