Pomes al forn

INGREDIENTES PRINCIPALES
- 4 pomes
- 1 platan
- 1 cullerada de postres de mel
- 1 peladura de llimona
- 1 peladura de taronja
- 1 tronquet de canella
- 2 cullerades de postre de sucre
Preparación de la receta
Para preparar la receta de Pomes al forn:
Treure el cor de les pomes. Posar dins el que s'ha buidat la mel i tapar-ho amb un troçet de platan.
Posar a la plata del forn les pomes, afegir dins la plats la peladura de llimona i taronja i el tronquet de canella. Afegir també el sucre. I finalment posar una mica d'aigua.
Finalment posar la plata al forn, amb poca temperatura.

Posar a la plata del forn les pomes, afegir dins la plats la peladura de llimona i taronja i el tronquet de canella. Afegir també el sucre. I finalment posar una mica d'aigua.
Finalment posar la plata al forn, amb poca temperatura.
Foto del plato terminado:

¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!