Amanida de cabdells de tudela amb truita

INGREDIENTES PRINCIPALES

Preparación de la receta

Para preparar la receta de Amanida de cabdells de tudela amb truita:



INGREDIENTS
CABDELLS DE TUDELA ( COGOLLOS)
FLOR DE SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
VINAGRE
TOMÀQUETS D´AMANIR
PEBROT VERMELL
OLIVES NEGRES D´ARAGÓ
1 PARELL DE TRUITES PRIMES

DESFULLAR ELS CABDELLS I COL·LOCAR AL VOLTANT UNA PLATA.

PELAR ELS TOMÀQUETS I TALLAR A CUADRETS, TALLAR TAMBÉ EL PEBROT A CUADRETS DE LA MATEIXA MIDA QUE EL TOMÀQUET, BARREJAR I POSAR-NE UNA MICA DINS DE CADA FULLA DE CABDELL.

TALLAR LES TRUITES A JULIANA I POSAR EN EL CENTRE DE LA PLATA, I CORONAR AMB LES OLIVES NEGRES.

FER UNA VINAGRETA AMB L´OLI + VINAGRE + PEBRE, REGAR L´AMANIDA I PER ACABAR ESPOLSAR AMB LA FLOR DE SAL.

BON PROFIT





AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Foto del plato terminado:


¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!

La tienda de canal cocina