Prova

INGREDIENTES PRINCIPALES

  • 2 fulls hojaldre
  • 1/2 kg crema pastissera
  • 3 clares ou
  • sucre
  • pinyons

Preparación de la receta

Para preparar la receta de Prova:

Preescalfar forn 180*
fer crema: 1/2 l llet, 100g sucre. 3 rovells ou, 40 g maizena, pell 1 llimona, 1 pal canella. Deixar refredar
Estirar una planxa de fiull, posar la crema i deixar una vora d'un cm
Mullar amb aigua tota la vora i posar l'altre full a sobre. Tancar amb una forquilla c si fos una empanadilla
Fer un merengue amb les 3 clares: 3 min vel. 3,5
Conrir amb el merengue, sucre i pinyons
Forn dalt i baix, 180* 25 min
Refredar sobre reixeta

¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!

La tienda de canal cocina