Crema catalana al microones
INGREDIENTES PRINCIPALES
- 500 ml de nata per montar
- 30 gr de tagatosa ( un poco para quemar la crema)
- 3 rovells d'ou
- la pell de 1/2 llimona
- 1 branqueta de canyella ( canyella en pols)
- 1 cullerada de maizena
Preparación de la receta
Mesclar 3 cullerades de nata amb la maicena, remoure be i reservar.
Escalfar la nata amb la canyella i la llimona 3 minuts al microones a maxima potencia.
Batre els rovells amb la tagatosa. Afegir la mescla de maicena i remoure bé.
Incorporar la llet (posar un colador a sobre de la mescla de rovells), colant-la bé i tornar a mesclar. Portar al microones 2 sèries de 2 minuts, mesclant molt bé entremig. Posar en motlles especials, tapar amb paper film pq no faci la pel.licula a sobre i deixar a la nevera fins que estigui ben freda.
Abans de servir, posar tagatosa per sobre i caramelitzar amb el soplet.
¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!