Crema catalana al microones

INGREDIENTES PRINCIPALES

  • 500 ml de nata per montar
  • 30 gr de tagatosa ( un poco para quemar la crema)
  • 3 rovells d'ou
  • la pell de 1/2 llimona
  • 1 branqueta de canyella ( canyella en pols)
  • 1 cullerada de maizena

Preparación de la receta




Mesclar 3 cullerades de nata amb la maicena, remoure be i reservar.

Escalfar la nata amb la canyella i la llimona 3 minuts al microones a maxima potencia.

Batre els rovells amb la tagatosa. Afegir la mescla de maicena i remoure bé.

Incorporar la llet (posar un colador a sobre de la mescla de rovells), colant-la bé i tornar a mesclar. Portar al microones 2 sèries de 2 minuts, mesclant molt bé entremig. Posar en motlles especials, tapar amb paper film pq no faci la pel.licula a sobre i deixar a la nevera fins que estigui ben freda.

Abans de servir, posar tagatosa per sobre i caramelitzar amb el soplet.


¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!

La tienda de canal cocina