Crema catalana al microones Por:
Claves
Ingr. prin.:
Plato:Postre
Estilo: Cocina microondas,
Ambiente: A diario,
Tiempo: medio
Dificultad: medio
Ingredientes principales
500 ml de nata per montar
30 gr de tagatosa ( un poco para quemar la crema)
3 rovells d'ou
la pell de 1/2 llimona
1 branqueta de canyella ( canyella en pols)
1 cullerada de maizena
  1. Receta paso a paso


  2. Mesclar 3 cullerades de nata amb la maicena, remoure be i reservar.

    Escalfar la nata amb la canyella i la llimona 3 minuts al microones a maxima potencia.

    Batre els rovells amb la tagatosa. Afegir la mescla de maicena i remoure bé.

    Incorporar la llet (posar un colador a sobre de la mescla de rovells), colant-la bé i tornar a mesclar. Portar al microones 2 sèries de 2 minuts, mesclant molt bé entremig. Posar en motlles especials, tapar amb paper film pq no faci la pel.licula a sobre i deixar a la nevera fins que estigui ben freda.

    Abans de servir, posar tagatosa per sobre i caramelitzar amb el soplet.