Coca en trempó
INGREDIENTES PRINCIPALES
- pel trenpó:
- 2 pebrots italia
- 3 tomàquets
- 2 ceba tendra
- 2 alls
- sal
- pebre dolç (vermell)
- oli
- per la massa:
- 1 gotet (tallat) d’aigua calenta
- 1 gotet (tallat) oli d’oliva
- 1 troçet saïm (manteca)
- 1 pols sal
- farina
Preparación de la receta
Para preparar la receta de Coca en trempó:
Per la massa:
Posem l’oli, aigua, la sal i saïm i ho barrejem/ fonem.
Despres anaem afegint la farina fis que la cassola estigui neta.
Pel trempó:
Tallem petita la verdura, i afegim sal, poc oli i pebre vermell dolç i barrejem.
Posem oli a la safata del forn i estirem la massa. Quan esta tot ben estés, el cola el trempó i s’afegeix a la massa i s’estén la verdura per tota la massa.
Ho posem al forn (pre-calentat) a 180 graus, durant una hora minim.
Posem l’oli, aigua, la sal i saïm i ho barrejem/ fonem.
Despres anaem afegint la farina fis que la cassola estigui neta.
Pel trempó:
Tallem petita la verdura, i afegim sal, poc oli i pebre vermell dolç i barrejem.
Posem oli a la safata del forn i estirem la massa. Quan esta tot ben estés, el cola el trempó i s’afegeix a la massa i s’estén la verdura per tota la massa.
Ho posem al forn (pre-calentat) a 180 graus, durant una hora minim.