Pa
INGREDIENTES PRINCIPALES
- 500g de farina
- 25g de llevat de cervesa
- 350ml de cervesa
- Sal
Preparación de la receta
Para preparar la receta de Pa:
Posem la farina en un bol i hi afegim el llevat de cervesa, que prèviament haurem dissolt en una mica d'aigua. També hi afegim la cervesa i la sal.
Amb una cullera de fusta comencem a barrejar tots els ingredients fins que la massa comenci a agafar cos. Avoquem la massa al marbre i amassem fins que ens quedi fina i elàstica.
Posem la massa en un motlle o bé li donem la forma de panets i ho deixem reposar al forn apagat, on hi haurem posat un recipient amb aigua calenta. Ho deixem reposar fins que creixi fins a doblar el seu tamany.
Preescalfem el forn i posem el pa a 190 o 200 graus, depenent del tampany, i ho deixem coure uns 45 minuts.
Amb una cullera de fusta comencem a barrejar tots els ingredients fins que la massa comenci a agafar cos. Avoquem la massa al marbre i amassem fins que ens quedi fina i elàstica.
Posem la massa en un motlle o bé li donem la forma de panets i ho deixem reposar al forn apagat, on hi haurem posat un recipient amb aigua calenta. Ho deixem reposar fins que creixi fins a doblar el seu tamany.
Preescalfem el forn i posem el pa a 190 o 200 graus, depenent del tampany, i ho deixem coure uns 45 minuts.
¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!