Pa

INGREDIENTES PRINCIPALES

  • 500g de farina
  • 25g de llevat de cervesa
  • 350ml de cervesa
  • Sal

Preparación de la receta

Para preparar la receta de Pa:

Posem la farina en un bol i hi afegim el llevat de cervesa, que prèviament haurem dissolt en una mica d'aigua. També hi afegim la cervesa i la sal.

Amb una cullera de fusta comencem a barrejar tots els ingredients fins que la massa comenci a agafar cos. Avoquem la massa al marbre i amassem fins que ens quedi fina i elàstica.

Posem la massa en un motlle o bé li donem la forma de panets i ho deixem reposar al forn apagat, on hi haurem posat un recipient amb aigua calenta. Ho deixem reposar fins que creixi fins a doblar el seu tamany.

Preescalfem el forn i posem el pa a 190 o 200 graus, depenent del tampany, i ho deixem coure uns 45 minuts.

¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!

La tienda de canal cocina