Botillo berciano

INGREDIENTES PRINCIPALES

Preparación de la receta

Para preparar la receta de Botillo berciano:

INGREDIENTES

INGREDIENTS
1 TASSA DE CIGRONS
500 GRAMS DE PATATES
1 COLL MITJANA
1 BOTILLO DE 1,5 KG
3 XORIÇOS FRESCOS

EMBOLICAR EL BOTILLO EN UN DRAP DE COTÓ O PAPER D´ALUMINI, EL POSEM EN UNA OLLA AMB AIGUA DEL FOC, QUAN ESTIGUI CALENTA, POSAR-HI EL BOTILLO, DES DE QUE COMENÇA A BULLIR S´HA DE DEIXAR D´UNA HORA I QUART A DOS HORES DEPENENT DEL BOTILLO.

A UNA ALTRE OLLA POSEM ELS CIGRONS, QUE HAUREM DEIXAT DINS D´AIGUA TOTA LA NIT ANTERIOR AMB OSSOS DE LACÓN, PERNILL I VEDELL, I ELS DEIXEM COURE DURANT DUES HORES, AFEGIR UNA MICA DE SAL.

EN UNA ALTRE OLLA COURE LA COL TORCEJADA EN AIGUA, POSAR-HI SAL I ELS OSSOS DE CARN DE PORC, DEIXEM COURE APROXIMADAMENT ENTRE 30 I 40 MINUTS DEPÈN DE LA DURESA DE LA VERDURA.

EN UNA ALTRE OLLA COURE DURANT UNS 30 MINUTS LES PATATES I ELS XORIÇOS, TOT JUNTS I AFEGIR SAL.
UN COP TINGUEM CUINATS TOTS ELS INGREDIENTS, PREPARAR UN REFREGIT A BASE D´OLI D´OLIVA, ALLS I PEBRE VERMELL I EL ABOCAREM PER SOBRE DE LA COL, LES PATATES I EL CIGRONS.
COL.LOCAR EN UNA SAFATA SENSE BARREJAR I SERVIR.

TING QUE DIR QUE EL SEU PROCÉS ES UNA MICA LABORIÓS, PERÒ ....DELICIÓS..

BON PROFIT




AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Foto del plato terminado:


¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!

La tienda de canal cocina