Panada de botillo del bierzo

INGREDIENTES PRINCIPALES

Preparación de la receta

Para preparar la receta de Panada de botillo del bierzo:

INGREDIENTS
RESTES DE BOTILLO DEL BIERZO
2 FULLES DE MASSA PER PANADES MARCA " LA COCINERA "
1 PEBROT VERMELL
1 PEBROT VERD
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA GROSSA
1 OU BATUT
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA

ESCALFAR EL FORN A 190.

MENTRE FREGIR TOTES LES VERDURES TALLADES PETITES I AFEGIREM EL TOMÀQUET FREGIT AL FINAL,, BARREJAR I RESERVAR.

TALLAR EL BOTILLO EN TROSSOS PETITS ( SI NI HA ALGUNS OS EL TREUREM )

PREPARAR UNA PLATA DE FORN FOLRADA AMB PAPER VEGETAL I COL·LOCAR UNA DE LES DUES PLAQUES DE PANADA, SOBRE I ABOCAREM LES VERDURES I EL BOTILLO , TAPAREM AMB L´ALTRE FULLA I SEGELLAR LES DUES L.LAMINES TOT FEN UN CORDÓ AMB LES MASSES.

PINTAREM LA SUPERFICIE AMB L´OU BATUT , FER UN FORAT AL CENTRE DE LA PANADA PERQUÈ RESPIRI AL COURE.

FORNEJAR PROP DE 25 A 30 MINUTS ( DEPÈN DEL FORN )

BON PROFIT

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Foto del plato terminado:


¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!

La tienda de canal cocina