Panada de botillo del bierzo

INGREDIENTES PRINCIPALES
Preparación de la receta
Para preparar la receta de Panada de botillo del bierzo:
INGREDIENTS
RESTES DE BOTILLO DEL BIERZO
2 FULLES DE MASSA PER PANADES MARCA " LA COCINERA "
1 PEBROT VERMELL
1 PEBROT VERD
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA GROSSA
1 OU BATUT
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
ESCALFAR EL FORN A 190.
MENTRE FREGIR TOTES LES VERDURES TALLADES PETITES I AFEGIREM EL TOMÀQUET FREGIT AL FINAL,, BARREJAR I RESERVAR.
TALLAR EL BOTILLO EN TROSSOS PETITS ( SI NI HA ALGUNS OS EL TREUREM )
PREPARAR UNA PLATA DE FORN FOLRADA AMB PAPER VEGETAL I COL·LOCAR UNA DE LES DUES PLAQUES DE PANADA, SOBRE I ABOCAREM LES VERDURES I EL BOTILLO , TAPAREM AMB L´ALTRE FULLA I SEGELLAR LES DUES L.LAMINES TOT FEN UN CORDÓ AMB LES MASSES.
PINTAREM LA SUPERFICIE AMB L´OU BATUT , FER UN FORAT AL CENTRE DE LA PANADA PERQUÈ RESPIRI AL COURE.
FORNEJAR PROP DE 25 A 30 MINUTS ( DEPÈN DEL FORN )
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

RESTES DE BOTILLO DEL BIERZO
2 FULLES DE MASSA PER PANADES MARCA " LA COCINERA "
1 PEBROT VERMELL
1 PEBROT VERD
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA GROSSA
1 OU BATUT
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
ESCALFAR EL FORN A 190.
MENTRE FREGIR TOTES LES VERDURES TALLADES PETITES I AFEGIREM EL TOMÀQUET FREGIT AL FINAL,, BARREJAR I RESERVAR.
TALLAR EL BOTILLO EN TROSSOS PETITS ( SI NI HA ALGUNS OS EL TREUREM )
PREPARAR UNA PLATA DE FORN FOLRADA AMB PAPER VEGETAL I COL·LOCAR UNA DE LES DUES PLAQUES DE PANADA, SOBRE I ABOCAREM LES VERDURES I EL BOTILLO , TAPAREM AMB L´ALTRE FULLA I SEGELLAR LES DUES L.LAMINES TOT FEN UN CORDÓ AMB LES MASSES.
PINTAREM LA SUPERFICIE AMB L´OU BATUT , FER UN FORAT AL CENTRE DE LA PANADA PERQUÈ RESPIRI AL COURE.
FORNEJAR PROP DE 25 A 30 MINUTS ( DEPÈN DEL FORN )
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Foto del plato terminado:

¡Encuentra todo lo que necesitas para preparar esta receta en nuestra Tienda de Canal Cocina!