Garbantzuak mango-hautsarekin
Por:

- Claves
Ingr. prin.:
Plato:Plato único
Estilo: Cocina del mundo,
Ambiente: Exótica,
Tiempo: bajo
Dificultad: bajo
- Ingredientes principales
500 gr Garbantzu egosia
100 gr. Gurina
1 Tipula
2 Baratxuri ale
1 kutxarila jengibre hautsa
200 gr. Tomate
1 Kutxarila Zilantro xehetua
1 Kutxarila edo gehiago mango-hautsa
1 Kutxarila curry
Gatza
- Receta paso a paso
- Zartari batean gurina jarri, eta tipula eta baratxuria potxatu.
Ondoren, jengibrea bota eta nahastu.
Tomatea txuritu eta azala kendu.
Zararira bota.
Ondoren, garbantzuak eta gainontzeko espezieak gehitu.
10 minutuz utzi egiten.
Behar izango balitz, ura gehitu.
Ateratzeko, espolvorear con cilantro picado