Acelgas con almejas en salsa verde
Por:

- Claves
Ingr. prin.:
Plato:
Estilo:
Ambiente:
Tiempo: medio
Dificultad: medio
- Ingredientes principales
- Receta paso a paso
- Azelgak garbitu eta txuria eta berdea banatu.
Penkekin bastoiak egin, eta berdearekin ere bai.
Ura eta gatzarekin irakiten jarri, aparte.
Baratzuria txikitu eta zartagin batean jarri olioarekin.
Pixkat tostatzen direnean, irina gehitu eta pixka bat egin.
Ondoren, ardoa eta ura gehitu.
Perrexila bota.
Almejak eta penkak erantsi eta dena egiten utzi.
Tapa jarri eta 2-3 minutuz egosten utzi, almejak ireki arte.
Tortilla indibidualak egin azelgen berdearekin.
Plater bakoitzean tortilla bat jarri, eta haren gainean almejak eta penken bastoiak, saltsarekin.
Perexil puska batekin dekoratu.